sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Kisakatsaus

Tänään oli Tassujen epikset ja täytyihän sinne mennä ja osallistua. Viime torstain ATT:n epikset skipattiin, ja podin siitä huonoa omaa tuntoa.
Osallistuttiin mölli ja 1-luokan rataan. Möllirata meni puhtaasti sijoituttiin toisiksi, ja 1-luokka meni läpi 5virhepisteellä. Jäin ihmettelemään liiaksi paikkaan A vaikka olisi pitänyt mennä täysillä paikkaan B ja siellä kun en ollut ohjaamassa, Huurre teki omat ratkaisunsa ja siinä se.
Jännitys oli ihmeen hyvin hallinnassa, jännitti ja välillä huomasin keskittyväni vain siihen mikä radalla voi mennä pieleen ja se aiheutti jalkojen vetelöitymisen :D Pakotin ajatukset ja keskittymiseni siihen miten radan ohjaan ja keskityin mielikuvaharjoitteluun. En antanut (tai tein parhaani ettei niitä tulisi) negatiivisille ajatuksille tilaa.
Taas kokeneempana ja tästä mennään vain eteenpäin :D

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Kurssilla


Taas poikettiin Saviojan opissa. Ensin ajattelin etten kirjottaisi siitä mitään, kun tuntuu että ei opita mitään (ohjaajalla ilmeisen kova pää :/) Takaakiertoja, ohjauksen oikea aikaisuutta, jaakotusta, persjättöjä, valsseja... Tuntuu että mun jalat tarttis jokun vääntämään niille rautalangasta miten tämä homma oikeesti toimii, koska mun oma pää ei siihen pysty.
Huurre toimii niin hienosti osasi mun tietämättömällä tavalla lukea rataa, vaikka itse olin kaukana ja taas toisaalta kyselee tosi herkästi multa ohjetta jos olen lähellä. Ihana pieni jätkäni :D :D

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Silmätarkastus

Käytiin Turussa Pet-Vetissä 6.3 silmätarkastuksella.
Silmät todettiin terveiksi, ylimääräisiä ripsiä kylläkin löytyi, mutta en ainakaan vielä ole huomannut että ne mitenkään vaivaisivat.
Terveystarkastuksille seuraa jatkoa, kunhan saan varattua seuraavalle lääkärille ajan: lonkka- ja kyynärkuvien merkeissä...